30 листопада2009 рокуу приміщенніЛьвівського Вищого професійного ліцею ресторанного бізнесу
та туризму відбувсяконкурс кулінарного
мистецтва «Смак життя» приурочений до дня боротьби зі СНІДом.
У конкурсі брали участь учні
випускних груп Крушельницька Софія (гр. 33) і Печковська Тетяна (гр.32).
Конкурсний стіл мав назву «Вогник надії». До цього столу були приготовлені
страви з морепродуктів («Креветки в
тісті кляр»), ягід та фруктів (ягоди та фрукти в карамельному сиропі) і вітамінний
напій (калиновий напій у «келихах» із яблук та груш).
Креативним підходомдо тематичногооформлення столу були фотографії
«зіркових»людей, що стали жертвами СНІДу,
а також великий прозорий келих із запаленою свічкою, увінчаний вінком ізгостролиста і горобини.
Приємно, що наші учениці вибороли ІІ місце на конкурсі
серед десяти команд-учасниць.